Lantbruksmaskiner

Med vår expertis kan du få en optimering av traktorer och andra lantbruksmaskiner. Sedan starten har vi optimerat 100 tals traktorer med mycket goda resultat. Tillsammans med våra samarbetspartner utför vi dagligen loggar samt tester på mjukvaror för att kunna ge dig som kund de mest tillförlitliga programvarorna på marknaden.

Normal bränslebesparing är ca 5-20%.

Optimering

Ta tillfället i akt och ge ditt fordon mer kraft med mindre bränsleförbrukning. Alla fordon med elektronisk bränsleinsprutning kan vi optimera där det behövs. Med en optimering ökar du vridmomentet på lägre varv, vilket resulterar i att du kan hålla en jämnare fart i uppförsbackar på en högre växel.

En optimering innebär bland annat att man förbättrar styrsystemet, ECU (Electric Control Unit), fordonets hjärna med andra ord. Efter all info är samlad kan man exempelvis öka effekten upp till 70%, sänka bränsleförbrukningen med 15%, samt undvika onödiga belastningar på motorn. Vi diagnostiserar och felsöker med den senaste teknologin.

Vill du optimera din maskin med hjälp av vår handenhet? Med några knapptryck kan du enkelt programmera ditt eget fordon, du använder fortfarande vår mjukvara trots att du själv sköter jobbet.